От Мила с любов

Дръж ми пуканките

Андреа Банда Банда – чували сте я, знаете я, виждали сте я. На повечето е известна от предаването „На кафе“, където беше панелистка. Но аз знам за нейното съществуване от малко по-отдавна – откакто създаде поредицата си „Дръж ми пуканките“.

Какво е това?

Може би трябва да изходя от това, че Андреа е завършила продуцентсво във Великобритания, но се връща и работи в България. Нейният проект „Дръж ми пуканките“ стартира като онлайн предаване с интересни коментари за актуални филми и сериали. Всъщност понякога отделяше и доста внимание на по-стари продукции, но със супер образователна част.

За някои Банда Банда може да е малко лигава на екран, обаче аз харесвам стила ѝ и коментарите, които прави, хуморът ѝ. Може би точно те я правят отличителна.

Донякъде малко съжалявах, че тя се разви в „На кафе“, защото остави „Дръж ми пуканките“. Цялото съдържание, което правеше, бе като инфлуенсър в Инстаграм и в сутрешното шоу.

По стечение на обстоятелствата – за съжаление не толкова добри за Андреа, тя поднови поредицата си и тази новина много ме радва. Може да я откриете в канала ѝ в TikTok, където са по-дългите видеа, както и в профила в социалната мрежа Инстаграм.

Давам ви тази информация, защото анализите и препратките са добри. Мисля, че би било любопитно за всички, които се интересуват от кино, че дори и за развлечение.

https://www.tiktok.com/@druj_mi_pukankite – за канала в TikTok
https://www.instagram.com/druj_mi_pukankite/?hl=bg – за профила в Instagram