От Мила с любов

Време е за малко ретро смях

Обожавам класациите за позабравени ретро моменти. Харесва ми да си припомням връзките на стари актьори, за филмите на 90-те и какви ли още не подбрани запомнящи се и култови моменти. Реших да подаря и на вас един такъв спомен, но тематиката е доста пикантна и провокативна. Тя обхваща графичните оформления на албумите на чалга дивите от края на миналия век.

Искам от вас да се подготвите психически и да се опитате да видите всеки един детайл. Отделайте достатъчно внимание на всяка обложка, колкото и понякога да си мислите, че не можете. Аз ще ви оставя и линк с класация от любимите ми Go Guide.

За да бъде смехът пълен, под всеки визуално представен графичен шедьовър има и описание, абсолютен контраст на визията. Четейки и гледайки, може да се върнете поколение назад, погледнато през днешната действителност от най-смешната възможна страна.

Ето го и линка и се надявам да ви допадне. И моля ви, не ме линчувайте, че темата е чалга – просто е наистина всеобхватна и е абсолютно подлежаща на шеги. Enjoy!

https://goguide.bg/2039-5650-20-zabavni-oblojki-na-bylgarski-albumi-ot-edno-vreme/?fbclid=IwAR2mVgXKaMK7K20SAFLtH8mV_30yONgKBN-jVz_AZ8jS8btLHPy73oPLN1U