От Мила с любов

Една малко по-деликатна тема

Няма как да пропусна да не отбележа в блога едно събитие, което от години разтърсва София. Това е ЛГБТ Прайда. Абсолютно съм наясно, че коментирането на интимни чувства на мъже и жени в различните им форми и комбинации предизвиква ярост и негативизъм в някои от вас. Ако спадате към тази група, ще ви помоля да не четете надолу. И не защото думите ще са в подкрепа на едните или другите, а защото не желая да оставате с отрицателни емоции от блога ми.

Колкото и да е трудно да си признаем, хомосексуалността и всичките ѝ проявления са трудни са коментиране. Не би трябвало да е така, но именно заради разнообразието от човешки същества по земята се наблюдават различни проявления и мисли. Аз приемам всички от тях.

Прайдът в София тази година премина с голям концерт, с много цвят и хора. Усещането бе, че сякаш си свободен от всичко и днес може да си в образа, в който пожелаеш. И най-хубавото е, че никой няма да те съди за избора ти. Не знам дали бе това в подкрепа на каквато и да е сексуалност, но определено бе в подкрепа на теб самия като личност.

Преди да съдим, трябва да се замислим. Аз също не бях от привържениците на концепцията на Прайда, но щом го посетих, разбрах, че не е за тях, а за мен. Разчупете съзнанието си и догодина се включете. Предполагам, че ще видите една нова страна на света и най-вече на себе си.