От Мила с любов

Нежна есен

Ето, че настъпи един от най-тъжните и същевременно най-красивите сезони – есента. Някъде между капките дъжд, падащите листа и последните нежни слънчеви лъчи, са се поместили всички хубави летни спомени. А за мен те често са придружени от удобни и меки дрехи. В момента тренди са кашмирените дрехи и ето защо за мен есента ще бъде още по-специална.

Третият годишен сезон е с много променливо време. Единият ден ще вали, другият ще пече, третият ще е ветровит, четвъртият студен, а петият – нещо средно от всичко. Затова в този период в гардероба ми има както тениски, така и пуловери. Но не си представяйте тези дебели вълнени плетива, а нежните и фини. Определям ги като тънко плетиво и дебела есенна блуза.

До преди няколко години за мен бе изключително трудно и понякога дори финансово скъпо да се сдобивам с подобен тип дрехи. Но сега в момента всички бутици и магазини за бърза мода са пълни с подобни артикули. Комбинацията от кашмир с полиестер и еластант е една от най-тиражираните от модните брандове. Това е хем среден клас, хем на достъпна цена, хем красиво и удобно.

Тъй като броят на нежните блузи значително бе намалял, реших, че сега е точният момент да повиша арсенала си от модни придобивки. Така и стана. Сега вече съм спокойна, че каквото и време да ме очаква през есента, ще го посрещна с красиви, топли и нежни дрехи. Ако и вие като мен обичате да сте обгърнати от кашмирената прегръдка на пуловерите, сега е моментът да обновите гардероба си.