От Мила с любов

Още хит модни тенденции

Някак изпитах моден порив от предния текст и продължих да чета и да гледам тенденции за пролет/лято 2023. Така достигнах и до последните колекции на Gucci, Chanel, Emporio Armani, Burberry, Dolce Gabbana и други от модната седмица в Мило. Ето какво представят още и как може да направим гардероба си като такъв от висшата мода.

Панталони тип карго. Този модел е създаден заради нуждите на армията. А сега, когато не ни се иска да говорим за военни конфликти, но те присъстват, възвърнаха и тази мода. Панталоните с широки крачоли и големи джобове са супер хит във вариациите си от различни цветове и материи. Аз съветвам да заложите на класическия бежов, който се комбинира с всичко.

3D цветя. Елементи по дрехите, които са с различна текстура и обем, ще бъдат много актуални. Аз вече споменах, че флоралните мотиви ще са сред предпочитаните, но модерното им интерпретиране като 3D ще придаде на всеки тоалет висок стил и класа. Може да ги включите като чоукъри или пък да заложите на рокли и ризи с тях.

Дрехи в течно златно. От години пайетите се използват за придаване на блясък на визиите. Тази тенденция се запазва, но вече се включват и платове със златна нишка, както и други алтернативи, които да правят дрехата като „излята“ по тялото и същевременно много бляскава. Любопитното при течното злато е, че дори да бъде рокля, пола или яке, ще стои красиво и не натруфено.

Деним. Един от любимите платове на всички отново е модерен през пролетта и лятото на 2023. Той ще бъде интерпретиран малко под типа „направи си сам“. Това означава, че ще присъства в изцяло деним визии с кръпки от различи цветове и щампи. Аз съм тотален фаворит и вече имам чанта и кецове с деним.

Кой е вашият фаворит в модата – споделете ми!