От Мила с любов

Модни за пролетта и лятото

Всяка година модните тенденции се променят. Понякога е за добро, друг път пък за лошо. Но аз съм много приятно изненадана от трендовете през настоящия сезон и наближаващия летен. Подготвих ви кратка класация на модните елементи, които ще бъдат актуални. А според мен ще се превърнат и в евъргрийн находки.

За лятото на 2023 година модните тенденции за жените ще се фокусират върху комфорта и лекотата на облеклата, както и върху оригиналните и иновативни дизайни. Ето някои от предложенията. Те ще ви помогнат да създадете перфектния стил за пролетта и лятото не само тази, но и всяка следваща година.

Наситени цветове. Ярките и наситени цветове като жълто, розово и оранжево ще доминират в летните гардероби. Цветовете са вдъхновени от силната на слънчевата светлина и ще внесат енергия и жизненост в облеклото. Може да ги използвате като акцент или пък да заложите на изцяло цветна визия – и в двата случая няма да останете незабелязани.

Романтични дрехи. През настоящия сезон и занапред се очаква романтичните дрехи да бъдат хит тенденцията. Леките, феерични рокли с деликатни детайли като обемни ръкави и цветя, ще бъдат перфектният избор за всяка жена за офис, ежедневно или вечерно облекло. Фини, деликатни и женствени – задължително да включите такива дрехи в гардероба си!

Свободни кройки. И през 2023 година свободните кройки на дрехите ще бъдат актуални. Ризи, туники и панталони леко оувърсайз ще бъдат идеалният избор за жените, които търсят комфорт и елегантност. Аз лично съм им голям фен и имам от ризи през сака до костюми.

Разнообразни принтове. Разнородните дизайнерски принтове ще са важен елемент от всяка дреха за летния гардероб. От деликатни цветни отпечатвания до геометрични и абстрактни форми – разнообразието е голямо, като се цели да се съчетае отлично с аксесоарите. Така че помислете и в посока закупуване на готини бижута.