От Мила с любов

Фестивално лято

Всички знаем за злополучната 2020 година, когато всичко в световен мащаб бе отменено. Сега, дванадесет месеца по-късно, положението е овладяно и постепенно започваме да се връщаме към старите темпове на живот. Доказателство за това са многобройните събития, които вече са планирани и се организират на открито. В следващите редове ще ви споделя и за трите летни фестивали, за които се вълнувам.

Четейки, предполагам си мислите, че ще ви дам партите, които са на плажа. Да, там има наистина незабравими купони, но аз ще ви запозная и с други алтернативи. Такава например е Гара басс. Доколкот разбрах, това ще е първо издание на фестивала. Той ще се проведе в Искърското дефиле. Там ще им разнообразни музика, различни изкуства и разбира се, палатки и много вкусна храна. За тези, които искат да се насладят на природата и творчеството във всичките му форми – за вас е.

Следващата цел е през юли, когато Стара планина и по-специално село Мъглиж, ще се превърнат в домакини на поредното музикално парти край реката. Festival In The Nature ще събере заедно различни диджеи, които така подготвят траковете си, че да може напълно да се слееш в природата. Зная, че последните години събитието стана много популярно и сигурно доста от вас са го посещавали, но все пак реших да ви го припомня.

И като за финал и по хронологична последователност на провеждане, оставих едно невероятно морско парти. Това е SUNLAND by EXIT, което ще се проведе в края на юли и началото на август в Приморско. Мястото е плаж Перла, който е познат като бивша резиденция на Тодор Живков. Именно там ще има целодневни и нощни партита, много напитки, храна и незабравими спомени. Очакват се да дойдат световноизвестни музикални звезди, а емоцията да не утихва.