Uncategorized

Облекло за среща с президент

Знаете, че съм фен на облеклото и на стила. Точно затова няма как да не обърна специално внимание в блога си на една тема, която взриви социалните мрежи. Става въпрос за посещението на семейство Бийбър е Президентството в Париж. Облеклото на тийнидолите определено предизвика фурор и раздели обществото на за и против.

За тези, които не са запознати, ще поясня, че Хейли и Джъстин Бийбър са в Париж и докато са във френската столица, поискаха среща с президента Макрон. Той, разбира се, откликна и заедно със съпругата му дадоха тема на това виждане – именно младежите и дните на музика във Франция. Изключително тематично и добре подбрано, адмирации за което.

Въпреки че се очакваше тази среща да е точно такава – с духа на новото и съвременното, тоалетите на двамата Бийбър бяха сметнати от някои за изключително неподходящи. Джъстин бе с кецове, леко разкопчана риза и костюм. Неговата дама пък бе заложила на стилна, но доста разголена рокля отпред и отзад, както и отворени обувки.

От своя страна, спазвайки етикета, френското президентско семейство бе избрало класическа стилна визия. Макрон бе с костюм и вратовръзка, а Бриджит – с бял свеж тоалет. И именно тук пък си пролича разликата между поколенията и между класите, слоевете на известните звезди и хората от политиката.

Моето лично мнение по темата е, че Хейли изглеждаше наистина зашеметяващо. Обаче не мисля, че точно президентство бе мястото за показването на визията. Все пак трябва да се има предвид и различното възприемане на модата спрямо Америка и Европа. Джъстин бе свеж, но точно този вид кецове – бунтарски и открояващи се, леко преекспонираха нещата. Младежкото се усети, но не толкова класата.