От Мила с любов

Краят на една любовна ера

Всяка нова година е едновременно начало, но и край. Как е възможно да ги съвместява и същевременно всичко да е с положителен знак? Не зная, може би тъкмо в това е магията от блестящите фойерверки и балончетата в чашите с шампанско. Но каквото и да е, то 2022 година започна с края на една любовна ера и надявам се да постави началото на нещо с по-голям смисъл.

За да не бъдат думите ми хвърчащи във въздуха, то ще обясня по-подробно за какво говоря. Още в първите седмици на януари избухна новината за раздялата на звездната двойка Лиса Бонет и Джейсън Момоа. Те бяха олицетворение на любовта, която преминава границите на възрастта, предразсъдъците, религии, раси и какво ли още не. Ако искате да научите нещо повече за тях, то ви съветвам да потърсите повече информация.

Този текст в блога няма да е конкретно за тези знаменитости, а за посланието, което се носи чрез тях. Официално новината за раздялата им бе обявена на стори в инстаграм профила на Момоа. Причината – само той от двамата има социален профил. Той сметна за необходимо да информира последователите си за случващото се и да е максимално честен за живота си. В това няма нищо лошо и даже за звезди от такъв ранг сваля много спекулации и грозни „жълти“ статии.

Но същината в този текст я слагам върху факта, че двамата са се разделили цивилизовано и смятат и занапред да продължат така. Тъй като разводите в днешно време са често срещани, смятам, че това е абсолютно положителен пример. А пък и съм склонна да повярвам на Лиса и Джейсън, защото все пак те са семейни приятели с бившия съпруг на актрисата – Лени Кравиц. Надявам се да продължат да имат подобна чистосърдечна връзка и занапред.

И какъв е изводът от всичко, което написах? Краят винаги идва, но дали ние ще сложим край на любовта в живота си – зависи от нас. Време е за ново начало, време е за нова година!