От Мила с любов

Лично с ТоТо

Скъпи мои читатели, всеки един текст в блога е толкова личен. Радвам се, че това пространство се превърна в толкова споделено и приятно. Благодаря ви!

След това вмятане от моя страна, ми се иска да преминем и към същината на дашния текст. Той е свързан именно с интимността и разговора. Той е за тези, които умеят да комуникират с останалите и да успеят да извадят от тях най-доброто, интересно и вълнуващо. След подобно преживяване се чувстваш презареден и някак по-леко.

Затова съм щастлива, че открих такъв влог, който показа всичко, описано по-горе. Може би ще се изненадате кой е водещият – известният рап изпълнител ТоТо или Йонислав Йотов. За неговия влог разбрах от още по-изненадващото – моя баща.
https://www.youtube.com/c/ToToYotov

Оставям линк, в който може да влезете и да видите или само чуете разговорите на ТоТо с известни и безизвестни българи. Заедно с това ще имате достъп до музиката му и до различни влогове с приятели и семейство. Общо взето професионално, без прекалено навлизане в личното пространство, но същевременно достатъчно интимно за душата. Точно колкото трябва. А вашето мнение какво е за влоговете на ТоТо?