Новинки от Мила

Лятната ми колекция бижута от Viano

С наближаването на лятото реших да освежа колекцията си от бижута с няколко изключителни артикула от новата колекция на Viano.bg. Техните бижута съчетават качество и уникален дизайн, които идеално допълват летния стил. Ето какво избрах:

Обици с флорални мотиви
Избрах няколко чифта обеци с нежни флорални мотиви. Те включват модели със златни и сребърни цветя. Тези обеци са перфектни за съчетаване с летни рокли и блузи, придавайки романтичност и изтънченост на всяка визия.

Гривни с морски висулки

Гривните с морски висулки са идеалният аксесоар за лятото. Избрах гривна от сребро с твърда структура и на нея добавих и няколко талисмана. Висулките във форма на морска звезда, морско дъно и рибки ми напомнят подари ми лято. Добавят свежест и придават уникален чар на гривните. Гривните са удобни и практични за носене през целия ден.

Тази селекция от бижута от Viano.bg не само ще освежи колекцията ми, но и ще ми помогне да изглеждам стилно и елегантно през цялото лято. С уникалните им дизайни и качествени материали, тези бижута са перфектният избор за всяка лятна визия.