Новинки от Мила

Обмяна на опит

Днес съм в добро настроение и затова реших да ви издам моята тайна за успех в ежедневните трудности и дилеми. Тя се крие в обмяната на опит. Колкото повече опит обменяме с нашите приятелки и колежки, относно справянето в всички ежедневни задачи, толкова повече научаваме и толкова по-лесно се справяме.

Обмяната на бързи и интересни готварски рецепти  е една от любимите ми, защото така ми е много по-лесно да се справя с домакинската работа, а и винаги съм интересна и оригинална за семейството ми в кулинарно отношение. Когато цял ден в офиса сме споделяли коя какво е сготвила вчера, вечерта изобщо не се затруднявам с избора на ястие, просто си припомням идеите.

Друга много важна подробност, която разменяме с моите приятелки са домашните рецепти за разкрасителни процедури. Нямате представа каква колекция от маски и трикове сме събрали. Най-добрите – тези които са с бърз и качествен резултат съм ги научила от най-близките ми приятелки.

Разбира се заменяме и информация относно идеи за развлечения и почивки, защото какво е животът без малко отдих. Впечатленията на една или друга относно дадена дестинация са определящи при планирането на семейната почивка.

Всяка една от нас си има любима тема и когато се чудя по някакъв въпрос, винаги знам към кого да се обърна и така ежедневието ми става доста по-леко и ненатоварено откъм чудене и събиране на мнения и информация.

Leave a Reply