От Мила с любов

Сребърен самолет от Viano, къде ще ме отведеш?

Пътуванията. Често си представяме, че се отправяме към далечни и непознати земи, на които ни очакват необикновени преживявания. Дали обаче този копнеж е зароден от самата дестинация или е от пътуването? А то дали е истинско, физическо, или по-скоро духовно, към себе си? За тази цел аз си имам сребърно самолетче талисман от Viano, което винаги ми помага да достигна до желаното място.

Него получих не от кой да е, а от най-голямата ми подкрепа в живота – моите родители. Поводът бе дипломирането ми. Вместо скъпи телефони, пътешествия и подобни глезотии, те предпочетоха да ми подарят и нещо с истински смисъл. Това бе сребърна гривна с талисман, който изобразява планетата Земя от син емайл и сребърен самолет, който прелита над нея.

Визията на бижуто е семпла, красива, открояваща се, но и много нежна. По-важното обаче е символиката, която идва с него. При поставянето на китката, майка ми ми пожела винаги да намирам пътя си. Преди всичко този към вътрешното Аз, което знае най-добре правилната посока. Баща ми пък ми пожела да пътувам из живота и да съм с настройката, че винаги ме очакват нови вълнуващи приключения. Защото, както знаем, възприятието за нещата прави нещата.

След тези думи разбрах, че чрез сребърния талисман ще имам винаги един компас. Той няма директно да ми даде успеха, но ще ми помогне да се отправя към него. За мен бижуто от Viano e ценно и служи като амулет, подарен от най-близките ми и затова не го свалям от ръката си от много време. Вярата в него ми дава истинска сила. А също и чудесно се комбинира с ежедневния или бизнес стила, който ми се налага да избирам.

И ако трябва да отговоря на въпроса, който си поставих в заглавието, то моето самолетче от Viano, дадено ми с толкова любов, винаги ме отвежда към мен самата. Това е най-хубавото пътешествие, което човек може да получи. Препоръчвам ви го!