Новинки от Мила

Вечерта на оскарите

Academy_Award_trophyЕдва ли съм единствената жена в България, която е имала доброто желание снощи да изгледа церемонията по връчването на Оскарите. Все пак това е едно от събитията на годината, а и изгарях от желание да видя Нийл Патрик Харис като водещ. Смятам, че е много забавен персонаж и ролята определено би му паснала. А да споменавам ли, че като жена и на мен ми е повече от любопитно да видя в какъв вид ще се появят знаменитостите на червения килим. Рокли, прически, блясък… уау ефект!

Но уви… не можах да се насладя, колкото и желание да имах. Оказа се, че в неделя вечер в 23.00 ч. стартира студиото, свързано с Оскарите, а самите статуетки ще започнат да се раздават след 3 часа през нощта. Нищо лично, но подобни условия не са ми много изгодни. Все пак се нуждая от сън, следващата сутрин трябва да ставам рано-рано за работа и не ми се иска да будувам цяла нощ, след което да се чувствам ужасно и недоспала на следващия ден. С удоволствие щях да прекарам няколко часа пред телевизора, да се пренаситя с телевизионни реклами по време на паузите, както и да се насладя на шоуто, но има ли нормален, работещ човек, който би си го причинил в този късен час? Оценявам излъчването на живо и знам, че има хора, които са будували предната нощ само за да научат първи кого Академията е наградила тази година, но… има голямо “но”.

Ако аз притежавах правата за излъчването на церемонията, още следващия уикенд щях да излъча повторение, което да е например в събота или неделя вечер и да започне от 20.00 ч., за да може хората в България да му се насладят качествено вместо да се измъчват и да будуват. Все още искам да изгледам церемонията и ще дебна дата за нейното излъчване. Неприятното е, че неизбежно ще науча някои новина (спойлери) по темата и това ще намали удоволствието от преживяването.

Leave a Reply