Новинки от Мила

Free Day

Някой спомня ли си сериала “Туийн Пийкс”. Агент Купър, герой от филма, казваше, че всеки ден човек трябва да си прави някакъв подарък – примерно чаша ароматно черно кафе, хубав плодов пай, нещо дребно и красиво. Аз го правя редовно и повярвайте ми, действа страхотно, като обяснение в любов към самата себе си. А то е ясно, че за да ни харесват и обичат другите, първо ние самите трябва да си се обичаме и харесваме. В каква връзка ви ги споделям тия неща. Тая събота решихме няколко приятелки да си организираме free day – ден, свободен от мъже, от деца (които от нас имат), от досадни домакински задължения, от всичко, с което ни притиска ритъмът на един делничен ден.

Сборният пункт беше виенската сладкарница в центъра – както може би се досещате, едно дълго и приятно кафе, придружено с вкусни тортички и сладки женски приказки.

И какъв свободен ден ще е, ако не освободим напрежението с малко шопинг терапия, чийто оздравителен ефект е време да бъде признат от Световната здравна организация – немного кратък тур по моловете, който завърши с пълни торби и леко поизпразнени портмонета. Леко прегладнели, в ранния следобед седнахме в едно приятно ресторантче и на вкусни мезенца, ароматно вино и следобедна раздумка се ориентирахме към финала на деня. Момичета, правете си такива дни, то си е част от себеуважението! И не е казано, че винаги трябва да е свързано с много средства. Този път го организирахме така и похарчихме малко повече парички, но сме си правили и пикник в парка, разходка с колелета. Въображението ви в това да си създавате празници винаги, когато можете, не трябва да има граници. Чакам и вашите идеи за един идеален free day.

Leave a Reply