Новинки от Мила

Happy работа и Happy ваучери! Какво повече му трябва на човек

Компанията, в която работя, миналата седмица имаше рожден ден! По случай хубавия повод ни заведоха целия екип на тиймбилдинг в София за уикенда. Настаниха ни в много хубав и скъп хотел, организираха ни страхотни игри за сплотяване на екипа и дори имахме възможност да се възползваме от спа услугите на хотела, басейна и фитнес залата. Тъй като разполагахме с достатъчно свободно време, аз избрах да посетя салона за масажи и се насладих на божествен масаж на цялото тяло!

Много съм доволна от цялостната организация на събитието и изборът, който шефовете са направили. Събота имахме запазена резервация за вечеря в един от ресторантите на известната верига HappyBarandGrill. Получи се много сполучливо събиране, защото музиката беше фонова и много приятна, а с колегите имахме възможност да си поговорим на теми, извън служебните. Посмяхме се, хапнахме, пийнахме. Тъкмо когато вече се настройвахме, че вечерта е към края си и е време да се връщаме в хотела си, шефът ни направи още по-приятна изненада.

Happy-gift-cardИзправи се пред всички ни и ни зарадва със следното: за всеки от нас имало скромен бонус по случай рождения ден на фирмата, както и Happy ваучер подарък! За сумите в пликовете, които получихме, не смея да говоря. Ще ви споделя само че е достатъчна, за да се чувствам аз самата Happy с работата, която имам. Относно ваучерите те са нещо като дебитни карти, в които има предплатена сума и тя може да се използва при консумация в ресторантите от веригата. Оползотворих своя още на следващия ден по следния начин: малко преди тиймбилдингът ни официално да приключи, реших да свърша следната работа в ресторант на Happy, който беше най-близо до хотела ни – взех храна за вкъщи! Напълних една торба с вкусотии – и основно ястие, и десерт, с които да изненадам семейството си у дома. Завързах хубаво торбичките, за да се запази храната вътре свежа и топла за по-дълго време. Сигурна съм, че на компанията у дома вече им липсваше нещо домашно приготвено, от което да хапнат, така че Хепи ваучерът ми много им се услади. А и да ви кажа честно, като се прибрах, въобще не ми се захващаше в кухнята на работа, Happy настроение ми беше прекалено високо в онзи момент 😉

Leave a Reply