Новинки от Мила

4 почивни дни!

От колко време ги чакам тези 4 почивни дни, ако знаете! Представяте ли си, че чак в сряда сме на работа?

Запланувала съм какво да правя през тази почивка още преди 2 седмици. Първо, ще отделя няколко часа, за да си изчистя къщата. Искам да направя едно основно почистваме, след което целият апартамент да светне. Решила съм да си отделя и 2 часа, за да прехвърля зимните и летните си дрехи – това го правя винаги през есента и пролетта, както всяка жена, предполагам.

bookЗапочнала съм открай време да чета и книгата “Любов” на Елиф Шафак. Нямам търпение да си я дочета най-накрая! Някак си не ми се получава много качествено четенето, когато се прибера вечер изморена след дългия ден. А сега просто си представям как ще се излегна удобно на дивана, ще си направя голяма чаша с ароматно капучино и няма да оставя книгата си настрани, докато не стигна до последното изречение. От толкова много време не ми се е случвало да се запаля по нещо както по тази книга, че се вълнувам като малко момиченце.

Междувременно ще изляза на кафе с някоя и друга приятелка, но честно да ви кажа, колкото по-есенно става, толкова повече ми се седи вкъщи…

Leave a Reply