Новинки от Мила

5 ежедневни причини, заради които да се усмихвате по-често

Хрумвало ли ви е, че всеки ден имате на какво и за какво да се усмихвате? Огледайте се около себе и ще видите. Ако се настроите на малко по-положителна върна, сигурна съм, че пред вас ще се открие един почти нов свят.

Обърнете внимание на хората около вас – близки, приятели, роднини, колеги и т.н. Всеки един човек в живота ви е допринесъл за някаква промяна у вас. Спомогнал е да станете личността, която сте днес. Имате причина да благодарите на тези хора и да се радвате, че те присъстват в живота ви.

Погледнете на работата си по друг начин – с какво и да се занимавате било то производство, търговия, интелектуална дейности т.н. вашата работа помага на някога и сте му полезни. Ние не ходим на работното си място само за да вършим нещо и да взимаме някакви пари. coffeeТова, което правим, е важно за поне още един човек.

Кафето и шоколада – ако има 2 неща, които мигновено могат да ми оправят настроението, то това са чаша силно кафе и голямо парче шоколад лично за мен. Разбира се, обичам и торти, и сладки, и какви ли не други подобни изкушения, но двете на снимката са ми откровени фаворити.

Музика! Има музика за всякакви поводи и празници. Освен това тя има уникалната способност да ни въздейства по невероятен начин и да влияе на настроението ни. Личният ми съвет е по-често да си пускате хубави и любими песни, за да се чувствате вие самите по-добре.

Изкуството! Тук поставям някои неща, които са различни от музиката. Става дума за книги, театрални постановки, арт инсталации, художествени картини и творби на различни автори. Изкуството е създадено, за да ни въздейства, и ако това е по положителен начин, още по-хубаво.

Макар и само шаблонно нахвърлени, това са 5 неща, заради които да се усмихвате ежедневно. Не е толкова трудно да откриете позитивизма около себе си. Просто отворете очи, за да го видите 😉

Leave a Reply