Новинки от Мила

Най-тонизиращите тренироки, които да възвърнат жизнения ви тонус

Чувствате ли се отпаднали понякога?

На пръв поглед няма причина, но въпреки това ви липсва енергия, спи ви се и не сте достатъчно съсредоточени в работата си. Имам перфектното решение как да превъзмогнете подобно състояние. Като повишите жизнения си тонус! Ето няколко спортни занимания, които вършат добра работа в тази насока.

Танци – освен че тренират тялото ви физически, те разтоварват и ума по простата причина, че да следвате хореографските стъпки никак не е толкова лесно, колкото изглежда. Съсредоточавате се в тази дейност и докато танцувате, оставяте проблемите си настрани.

Зумба фитнес – това е нещо средно между танци и аеробика. Ефектът е горе-долу същия както при танците, но хореографията е по-опростена и по кардио насочена.

urlАеробика – малко неща покачват пулса така, както действат 1-часовите подскоци. В началото може да ви е трудно да удържите на темпото, но след като свикнете, ще видите колко зареждащо действа аеробиката.

Пилатес – той ви помага да раздвижите тялото си, да се разтегнете и да укрепнете мускулатурата си. Упражнения тук са насочени към овладяването на собствено ви тяло и трупане на двигателна култура.

Йога – Тя ви помага да разпуснете и да освободите напрежението както от тялото, така и от ума си. Действа не толкова тонизиращо, както освобождаващо.

Аз лично не съм фен на тичането и кросинга, но ако на вас ви допада този спорт, може да го прибавите към списъка. Аз бих допълнила по-скоро плуване и скачане на въже.

Leave a Reply