Новинки от Мила

Идеална кожа в областта на очите през зимата

Нямаме право да се оплакваме от капризите на времето – зимата се позабави доволно тази година. Но вече няма и накъде да се надяваме, че сиромашкото лято ще продължи още малко, и първите проливни дъждове от последните дни го потвърдиха. С мрачните дни и студа ще дойде и умората, часовете, които досега са ни стигали да се наспим, вече ще са ни крайно недостатъчни – и всичко това ще се изпише на лицето ни. А умората най-много личи от състоянието на кожата в областта на очите. Е, както винаги съм в крак с потребностите на времето и на сезона и днес съм решила да ви дам някои съвети за това, как да се погрижим да околоочната зона през предстоящите мразовити дни.

kojaНай-лесният съвет, който мога да ви дам, е да си купите скъп крем на някой от известните фирми за бяла козметика. И няма да сбъркам. Няма да сбъркате и вие, ако ме послушате. Но тук има едно НО… Ако можете да си позволите този финансов разход. Да, наистина има много качествени продукти – такива, които стимулират кръвообращението в областта на контура и премахват тъмните кръгове, който не само предотвратяват образуването на отоци, но и премахват вече получени. Всички те имат десетки достойнства, но и един основен недостатък – не са по джоба на средно статистическата българка.

Затова за пореден път ще ви дам един много успешен, пробван и при това съвсем евтин вариант, с който кожата около очите ви да заблести. Геритамин – това е търговското име на едни капсулки, които съдържат в себе си витамин А и витамин Е. Като направите дупка в капсулата, от нея потича мазна консистенция – мазна и богата на въпросните два витамина, които неслучайно наричат на младостта. Е, намазвате съдържанието в областта около очите, която предварително сте почистили добре, оставяте да престои около 30-40 минути, след което премахвате остатъка с мека салфетка. Добре е операцията да се извършва вечер, но не съвсем преди лягане, защото може да доведе до подпухване на зоната. Не е желателно и да е сутрин – все пак не искате да лъскате през целия ден, нали!? 🙂

Ами това е предложението – ще го намерите във всяка квартална аптека. На цена около 3-4 лева.

 

 

 

Leave a Reply