Новинки от Мила

Някой друг

nyakotyВ повечето случаи господ си знае работа. И ако ни е дал определен външен вид, то най-вероятно е или защото е най-подходящият за нас, или пък защото е това, което ни отличава. А индивидуалността е много важно нещо и това, да бъдем себе си (колкото и изтъркано да звучи) – не само в емоционален, но и в чисто физически смисъл – също.

Ако още не сте се досетили, връщам се към любимата си тема: Благодарим ви, д-р Енчев; Прекалено красива съм, за да работя; или колко пагубна може да бъде понякога пластичната хирургия. 🙂

Завчера Русата Златка влезе в къщата на Вип брадър. И о, небеса – почти никой от съквартирантите не успя да познае това популярно лице, което допреди две години не слизаше от телевизионните екрани. Още повече оказа се, че мнозина от виповете я познават от реалния живот или иначе казано, са я виждали не веднъж и дваж наживо. Плеймейтката обясни това двегодишната си доброволна медийна изолация и съответно с притъпени спомени за външността й. Но Станка Златева с присъщата си простодушност формулира на глас това, което всички се мислеха, каза й: не приличаш на себе си.

Е, наистина не прилича. Промяната на нос с класическа гръцка форма, какъвто беше рожденият й, в един, тип Майкъл Джексън, наистина е променило коренно вида й. В момента Русата Златка прилича по малко на Джексън, на Таня Боева, която се подложи на същата интервенция, на Алисия и на много други, които си направиха външност по каталог, но не и на себе си.

Открадната красота, открадната самоличност, открадната естественост бих нарекла аз пластичните интервенции по лицето. И си мисля, че е време да перифразираме рекламния слоган на д-р Енчев, примерно така: Прекалено умна съм и държа на индивидуалността си, за да посегна към лицето си.

 

Leave a Reply