Новинки от Мила

Когато ти писне от пържени картофи, на помощ идва Васил Лазаров

Любимо, но и може би универсалното ястие в моята къща са пържените картофи. Какъвто и повод за събиране да има – дали ще бъде филм, мач или просто на раздумка, пържените картофи винаги присъстват на трапезата ни. Всички обичаме да ги похапваме, но за мое най-голямо съжаление единственият човек, който ги приготвя, съм само аз. В един момент толкова ми беше писнало да беля, режа и пържа картофи, че отказвах да ги приготвям. Вкъщи само дано не настана Трета световна война заради моя протест. Тогава на помощ се появиха Васил Лазаров и Вивекта.

Оказа се, че мога да поднеса на трапезата си висококачествени пържени картофи от световно ниво и то с марката McCain Foods Limited. Канадската компания е един от най-големите производители на замразени бланширани картофи, а официалният дистрибутор за българския пазар е фирмата, управлявана от Васил Лазаров Вивекта.

Веднага реших, че това е решението и отидох да си купя фритюрник, в който да приготвям бланшираните картофи на подходящата температура. Поканих и приятели, за да гледаме филм и все пак да сондирам мнението им за новите пържени картофки.

Естествено те веднага забелязаха разликата. Но всъщност ги харесаха много повече от тези, които приготвях собственоръчно. На практика се оказа, че съм си губила по два часа всеки път, когато съм искала да доставя това удоволствие на близките си, а всъщност не е било необходимо да го правя.

На практика Васил Лазаров и Вивекта ми спестиха много досадна работа, а ми дадоха дори по-добър вкус. Но те не внасят само картофи. Фирма Вивекта е един от най-големите вносители за българския пазар на замразени и охладени свински, пилешки, говежди, агнешки меса, риба, замразени зеленчуци, зехтин и др. Те си партнират с едни от най-големите преработватели и производители в Европа. Фирми с доказана традиция на пазара, съществуващи от десетки години и превърнали бизнеса в мисия за по-добро качество на предлаганата храна.

Leave a Reply