Новинки от Мила

Коледна фотосесия на вашето бебе

Напоследък стана изключително популярно родителите на все още малки дечица да правят техни коледни фотосесии. И наистина децата изглеждат приказно и са адски сладки, пременени в костюмчета на джуджута, снежанки или други тематични герои от митологията, свързана с празника.

Не всички родители обаче могат да си позволят да платят на професионален фотограф, който да направи снимките. Но при наличието на малко свободно време, креативност и добър фотоапарат (което не е задължително ако имате хубав телефон) можете и сами да направите на бебчето си приказни снимки за Коледа.

След време можете да ги изпращате на близките си и познатите си като поздравителни картички и това ще бъде прекрасен подарък за тях, защото… нека да си го признаем – кой не се радва на бебето, което ни е роднина? Отговорът е, че няма такива хора. Всички му се радват и биха искали да го виждат колкото се може по-често. При липсата на такава възможност, е много оригинално да ги поздравим за хубавите празници с една подобна картичка, от която ни се смее онова малко човече, което е способно да ни разтопи сърцата.

Изгледайте видеото и вземете от него всеки съвет, който сметнете за полезен:

Leave a Reply