Uncategorized,  Новинки от Мила

Котки и бебета

Котки и бебета в нашите географски ширини, като че ли е невъзможна комбинация. Всички ние растем с вярването (а то всъщност си е факт), че котките са преносители на множество зарази, които са изключително вредни за бебетата. Ето защо, дори ако в жилището е имало котка, то тя се праща на село, дава се на някоя баба или приятели, за да не остава в същия апартамент, където ще се гледа бебето. Друг е въпроса, че котките са доста своенравни животни, които лесно могат да навредят на малкото човече, което тепърва започва ад опознава света. А с острите си нокти, често могат да нанесат сериозни поражения върху нежната детска кожа.

При някои семейства обаче е различно. Те не се притесняват от това да гледат домашната си котка заедно с невръстното си дете и дори обичат да документират злополучните или трогателните им срещи.

Това е и новото ми предложение за вас днес. Едно забавно видео от мрежата, в което можем да видим както изплашени котки, от интереса на малчуганите, така и ядосани котки, провокиран отново от техния интерес, но също можем да видим и трогателна връзка между животното и бебето, в която котката прави всичко по силите си да помогне на новия член на семейството.

Забавлявайте се:

Leave a Reply