Новинки от Мила

На колко години е Брад Пит в “Да срещнеш Джо Блек”?

Meet_Joe_Black-_1998Не знам дали съм ви споменавала, но доста харесвам Брад Пит като актьор. Изключително е талантлив, умее да се превъплъщава в различни роли и нека си го кажем откровено – симпатичен е.

Та, наскоро както си превключвах каналите и попаднах на един от най-известните филми с главно участие на Брад Пит, а именно романтичната драма “Да срещнеш Джо Блек”. Сещате се, това е филмът, в който то играе Смъртта в човешка форма. Влюбва се в една красива девойка (в чийто образ се превъплъщава прекрасната Клеър Форлани), а неин баща е известният ни Антъни Хопкинс (в ролята на Уилям Париш).

Та, така загледах се в тази продукция. В момента, в който на екрана видях Брад Пит, знаете ли какви мисъл ми мина през главата: Ле-ле колко е малък в този филм? Не можах да издържа на изкушението на проверя на колко години реално е бил, когато са снимали продукцията. Ето какво намерих: “Да срещнеш Джо Блек” е от 1998 г., а Пит е роден през 1963 г. Една проста сметка сочи, че тогава той е била на 35 г.! Никога не бих го предположила. Изглеждаше толкова млад на екрана, сякаш няма повече от  25-6 години.

Аз мога само да си мечтая все още да изглеждам като 20+ годишна. Но както и да е… Браво на Брад Пит, явно притежава доста младолики гени. Де да имахме всички подобен късмет…

Leave a Reply