Новинки от Мила

Планувайте пътуването си отрано

Знам, че почивните дни приключиха преди има-няма две седмици. Възможно е да сте попътували по случай настъпването на Новата година или да сте отишли на гости на свой приятел или познат, или роднина, или колега… на практика няма значение. Важното в случая е, че настоящият ни уталожен глад за пътуване не бива да ни пречи да плануваме следващата си почивка.

travelЗимните месеци са перфектно време да си капарирате, закупите или просто да запазите лятната си почивка. Може и да не е през лятото между другото. Пролетните и есенните месеци, когато се води “извън сезон”, цените са осезаемо по-ниски и си струва да ги обмислим като алтернатива. Комбинирайки предварителна резервация с почивка извън сезона, можете да си планувате ваканция, която да е на двойна и дори по-ниска цена то редовната. Не звучи зле, нали? Не е нежно и да използвате услугите на туристическа агенция. Поразровете се самостоятелно. Проявете самоинициатива. За всичко има начин, стига да има и желание.

Аз смятам това лято да планувам три дни екскурзия в Париж и четири в Барселона. Още от сега ще реша кои ще са датите, полетите и хотелите, в които ще отседна. А вие? Не ви ли се ходи към Виена, Рим, Милано, Лондон, Берн…? Възможности има. Търсете ли ги?

Leave a Reply