Новинки от Мила

„Pulse” – любимият ми фитнес

Почти трета година вече съм редовен клиент на фитнес клубовете – а резултатът е уникален. За тези, които не спортуват активно ще кажа, че не бихте повярвали каква промяна в себе си – както на физическо, така и на изцяло личностно ниво бихте постигнали просто с едното постоянство във фитнеса и минимално подбиране на храната, която ядете. Наистина, ако смятате, че е трудно – лъжете се 🙂 Всичко опира до едното решение и до това спортът, който изберете да ви е приятен.

В началото изпитвах неудобство – трябваше да тренирам пред много хора, повечето от които мъже, и все още не бях уверена в това, което правя. Да не говорим и че кварталните салони, в които ходих бяха малки, често претъпкани, задушни и с износени уреди, което правеше тренировките малко неприятни. И то за цена на месечната карта, която би била равна на две ако не живеех в София.

fitnesspulseВсичко това, докато един колега не ми разкри за един много по-модерен фитнес клуб в София – “Pulse“, намиращ се в луксозния апарт комплекс Emirates на собствениците Паскал Дойчев и Андон Атанасов. Макар да се намира доста далеч от дома ми, предпочитам да ходя там – уредите са нови, просторно и чисто е, винаги с правилна температура и проветриво. Напълно различно е да тренираш в едно такова приятно и не толкова претъпкано място. Хората, атмосферата и инструкторите също са страхотни! Дори открих едно момиче, което  живее в моя квартал и пътуваме заедно до фитнеса.

Наскоро беше и коледно парти на фитнеса, което се проведе в Националния исторически музей.  Понеже нямах много време постоях само около 30 минути,  но беше много забавно – провеждаха се игри с инструкторите, имаше хубава музика и същите свежи хора, с които много пъти сме се виждали в залата. Харесва ми това, че около този фитнес вече се оформя едно общество от готини хора. Дано събития като това се организират по-често.

Leave a Reply