Новинки от Мила

5 неща, които жените НЕ харесват у мъжете

Човечеството отдавана е стигнало до заключението, че жените и мъжете са от различни планети. Наясно сме, че мозъкът на двата пола не работи, нито по един и същ начини, нито на едни и същи вълни. Затова конкретна ситуация, поставена в определен контекст може, би могла да бъде разтълкувана по два отделни начина съответно от мъжката и женската половинка. И тъй като съм наясно, че мъжете често се чудят какво точно се случва в главата на жената до тях, позволих си да обособя 5 неща, които жените НЕ харесват у мъжете. Ще се радвам да продължим списъка заедно, а междувременно имайте в предвид, че ние не ни харесва, когато мъжете…:

natural-law-man-woman1. Парадират с това, че са мъже. Никой не си избира какъв пол да се роди, така че не парадирайте с нещо, което ви е дадено от природата. Всички знаем, че мъжете все още се ползват с повече облаги в обществото, по-предпочитани са на работа, получават по-високи заплати и по-ръководни постове. Така че не е нужно у дома също да се изявявате като по-висш. Това рано или късно ще ви излезе през носа.

2. Не обръщат внимание на външния си вид. Ние се стараем всеки ден да сме добре гримирани, правим си прически, обличаме се с вкус… и не е никак приятно, когато мъжът до нас не се е бръснал от 2 седмици и е навлякъл на гърба си, първото нещо, което му е под ръка.

3. Ни пренебрегват заради… компютърни игри, филм, мач, новини в спортните сайтове и т.н. Не ме разбирайте погрешно, не желаем и постоянно внимание, но нека поне от време на време да има такова. Не може да се приберете вечер, да пуснете телевизора, да питате какво има за ядене и да не обелите нито дума повече.

4. Обсъждат нашите приятелки – коя била хубава и коя не, коя е умна и коя не, коя е напълняла и защо, коя е без приятел… просто не го правете.

5. Не осъзнават, че са част от двойка. Знам, че ние сме по-емоционалния пол и понякога преувеличаваме нещата, но отношенията винаги трябва са двустранни. Не може цял живот да се движим като свободни електронни. Когато в един момент започнете връзка, нека положението да е ясно и за двете половинки. Не е никаква връзка, ако само единият я приема като такава.

Leave a Reply