Новинки от Мила

Мисия Гараж изпълнена!

vrataНаскоро се сблъсках с проблем, какъвто по принцип рядко имам щастието да решавам. Казвам рядко, защото става въпрос за ситуацията пари има, предложения къде да бъдат похарчени – също, но точно тук идва белята: Кое да избера?! Става въпрос за гаража ми и това каква врата би му отивала най-много, защото все пак е моят гараж, не може коя да е гаражна врата да стои там.
Гледах из интеренет, конултирах се с приятели и познати, но всеки ме съветваше да заложа на различни модели и производители. Накрая реших да избера сигурното, т.е. да проуча кой от близкото ми обръжение се радва най-дълго време на безпроблемно и надеждно „обслужване“ от своята врата за гаража. Братовчед ми Петър спечели конкурса със своята врата, марка „Секдор“, която е в експлоатация от 5 години и абсолютно никакви проблеми не му правила. Периодично я смазвал със силиконов спрей и това било всичко.
Поръчах си и аз гаражна врата от Secdoor, пък да видим, дано и аз се размина само със смазване и тук-таме през година-две профилактика.
А дотогава, пожелавам си и пожелавам ни все такива проблеми и главоболия на главата: пари да има, а въпросът да бъде къде да се изхарчат.

Leave a Reply