Новинки от Мила

Полезно: Съвременната форма на Списъка за пазаруване

Случвало ли ви се е тамън да се приберете у дома, след като сте напазарували, и изведнъж да осъзнаете, че сте забравили да купите нещо важно?

TF_FB_March_4_v2Разбира се, че да. На всички ни се е случвало, когато пазаруваме по спомен. Днешните супермаркети са достатъчно огромни и ни трябва поне час, за да ги обиколим на спокойствие и да помислим от какво точно имаме нужда в момента.

Опасността да забравите да купите дадена стоки намалява, ако преди това си съставите Списък за пазаруване. Той е удобен помощник, който обаче често забравяме вкъщи, нали? Тогава започвате да си припомняте какво точно имаше в онзи списък, всичко ли взехте от него, или пропускате нещо?

Е, скъпи читатели, имам перфектното решение за вас и то се нарича Смартфон. Вместо да подмятате хвърчащи листчета с идеи за покупки, записвайте ги на телефона си. Сигурна съм, че в стора на Гугъл има поне няколко приложения за Списък за пазаруване. Изберете си някое от тях, а ако не ви допадат, има и други опции. Аз например използвал Evernote и си пиша бележки какво трябва да купя. Понякога, докато съм на работа, изведнъж ме осенява идея какво мога да приготвя за вечеря. Веднага си я записвам, вместо следобед да се чудя: какво точно ми беше хрумнало…

Списък за пазаруване можете да си направите и като чернова за SMS, за имейл или по друг начин. Въпросът е, че е удобно и бързо, по всяко време можете да добавяте продукти или да премахвате такива. Няма риск да го загубите и винаги ви е под ръка в джоба или в чантата. И не на последно място, когато пазарувате избирателно и целенасочено, пестите от времето и парите си 😉

Leave a Reply