Новинки от Мила

След турските сериали дойде ред на руските

Забелязвате ли новата тенденция? На мода идват руските комедии. Знам поне за 3 такива, които се излъчват по родните канали – Кухня, Стажанти и Мутра по заместване.

Казвам, че е тенденция, защото ако се замислим, ще установим, че дори в телевизията има модни и остарели предавания. Много ясно си спомням например как преди години най-много се гледаха затрогващите латино сериали, в които героите хем много се обичаха, хем не можеха да бъдат заедно и целият свят беше против тях, но в последния епизод винаги виждахме щастливия край за всички.

След това дойде ред турските сериали, които се радваха на учудващо голям успех у нас и постоянно се излъчваше по някой нов. Първите Перла и Чучулигата обаче имаха най-голям успех, сигурно всяка 2-ра жена у нас ги гледаше, докато накрая и тяхната популярност започна бавно да спада.

Имам приятелки, които пък са много запалени по индийските ТВ продукции, но аз си признавам, че те не са ми много по вкуса и в момента дори за едно заглавие не се сещам.

Американските сериали винаги са се гледали и ще се гледат, без тях телевизията не може. Те са по-високобюджетни, с повече познати лица и специални ефекти. Разнообразието им също е по-голямо.

Дмитрий-Нагиев-КухняНо нека се върнем на руските сериали. Радвам се, че се появиха нови такива, защото дълго време не бях гледала нещо качествено от този край на света. Руският хумор е много близък до нашия и шегите им са по-различни от тези на американците, а в много случаи на мен са ми е по-забавни. Актьорите също са много добри, а сюжетите поне на този етап ми се струват иновативни и оригинални. Откровено ви признавам, че се запалих по Кухня и с удоволствие ще гледам следващия сезон, когато излезе. Това е една от най-добрите комедии, на която съм попадала в последно време. А вие имате ли си любим руски сериал?

Leave a Reply