Uncategorized

Съвети за зачеване

Зачеването на дете може да е най-хубавото нещо на света, но понякога може да е съпроводено с много емоции и чувство на отчаяние.

За да се получи по-лесно, е важно на първо място да си в абсолютна хармония и баланс със себе си. Стресът е много лош фактор при зачеването, ако е необходимо напусни работа, намери си хоби и се старай да поддържаш тялото си в добро състояние.

Цигарите, алкохолът и излишните килограми влияят също много зле на организма и е необходимо да ги намалиш. Някои научни изследвания казват, че кофеина също няма благоприятно въздействие.

Кога е необходимо да се потърси лекарка помощ при зачеване?

Ако си над 35 години и повече от година правите опити, но не се получава, е хубаво да се консултирате с медицинско лице. Понякога проблемът може да е минимален и няма смисъл от губене на време и нерви.

Някои пози в йогата са изключително благоприятни за подобряване на функциите на половата и ендокринната система. Практикуването на йога, разходките на свеж въздух, чистите мисли, ще направят и невъзможното за теб. Просто повярвай и се отпусни.

Leave a Reply