Новинки от Мила

“Въпрос на чест”

Разгледайте архива на блога ми и ще видите, че от момента, в който съм започнала да го списвам, досега нямам нито един материал, посветен на мъж. Всичко е на женски теми – разкрасяване, отслабване, модни съвети. Днес обаче ще направя леко отклонение и ще говоря за един филм, за един актьор, за героя му. Което обаче, като си помисля, пак не е мъжка тема, тя пак отвсякъде си засяга нежната половина на човечеството.

chestСтава дума за един сериал, на който попаднах сравнително наскоро, във втория му сезон, но горе-долу успях да усетя сюжетната линия. Италиански. За мафията. То италиански сериал за какво друго да е. Първото нещо, което ми направи впечатление и ме накара да продължа да го гледам, беше уникалното излъчване и визия на актьора, изпълнител на главната роля – Габриел Гарко. Или Тонио Фортебрачи – това е името на героя му в сериала. Класически образ на лошото момче, пък и красиво на всичкото отгоре. Наистина няма жена, която да му устои – нито във филмовото пространство, нито в живота. Ако досега не сте попадали на това заглавие, ако ви се гледа читав сериал и красиви артисти, горещо ви го препоръчвам. Лошото е, че го дават в събота и в неделя, по никое време – от 12, което направо ти разпокъсва деня, да не говорим, ако човек е решил да мръдне някъде за уикенда.

Но знаете, че съм практична и обикновено намирам начин. Е, и сега стана така и именно затова ви занимавам днес. Намерих и трите сезона на сериала, само че под друго име –  „Чест и уважение” в Masters – със субтитри, чиста работа. Няма да се чудите какво е станало в първи сезон, няма да чакате цяла седмица, за да видите дали главният герой ще излезе от кома,  няма да се ядосвате, че след петата минута на филма десетминутна реклама го прекъсва и накрая вземе, че свърши на най-интересното място. Чак завиждам на тези, които ще го гледат за първи път. 🙂 😉

 

 

 

Leave a Reply