Новинки от Мила

За виното, труда, дълга и ЕОС Матрикс

Трифон Зарезан е почитан български празник – известен като празникът на лозарите, винарите.

Винаги с удоволствие съм го почитал заедно със семейството и приятелите си.

Бизнесът ми е свързан с изработката на етикети за различни продукти. Преди година получих заявка за изготвяне на етикети за нов бранд вино. Трябваше да дадем предложение за дизайн според изискванията на клиента. Проектът беше мащабен и по мое мнение се справихме повече от брилянтно. Изпълнихме заявката и бутилките бяха на пазара в деня на празника. Удовлетворени от свършената работа и опиянени от хубавото вино, неусетно попаднахме в неочаквано неприятна ситуация.

Парите, които по договор трябваше да получим, ги нямаше. До този момент не бях имал подобен казус, но бях чувал от мой колега в бранша, че е имал проблем със забавено плащане.

Побързах да се свържа с него и да го попитам какво решение е намерил. Той ми препоръча услугите на колекторската фирма ЕОС Матрикс. Нито аз, нито някой от служителите ми имахме някаква друга идея как да процедираме и затова реших да се свържа с агенцията.

ЕОС Матрикс беше най-добрият избор. Освен, че имах препоръка от човек, на когото вярвам, информацията, която потърсих за тях беше положителна. Все пак са най-голямата колекторска агенция в България, с най-много разрешени случаи и най-много години опит в бранша.

Категорично мога да заявя, че напълно оправдаха очакванията ми. Решиха казуса за по-малко от месец и така дори запазих добрия тон и бизнес отношенията с фирмата-клиент, която ни беше длъжник.

Днес с удоволствие приветствам Трифон Зарезан и за мое щастие, нямам лоши спомени от този празник.

Искам да посъветвам всички хора, с независимо какъв по размер бизнес, да знаят докъде стига потенциала им и да не се страхуват да потърсят помощ при проблем, от който те не разбират.

Понякога да си искрен пред себе си и бизнеса си и да запазиш доброто отношение, дори в напрегната ситуация, е решаващо за начинанието, с което си се захванал.

Вярвайте в себе си, но и се доверявайте разумно. Това е пътят към успеха!

Весел празник!

Leave a Reply