Новинки от Мила

Какво НАИСТИНА искат жените за Св. Валентин

wish-you-happy-valentines-day

Колко дни останаха до Деня на влюбените? Само 4, така като гледам календара. Какво ще подарите на своята половинка по този повод? Аз възнамерявам да направя домашна вечеря с любимите ястия на двама ни, като запаля няколко ароматни свещи в апартамента и оставя вечерта да тръгне от само себе си. Интересно ми е обаче какво ще получа в замяна?

И тъй като знам колко им е трудно на мъжете все да ни избират подаръци и да се чудят как да изненадат нас, жените, имам няколко предложения и насоки.

Най-напред се откажете от всякакви лиготии като плюшени играчки или други подобни, както и от огромните букети. Лично аз не харесвам вещи, които само ми се трупат в къщата и събират прах. А относно букетите, мисля, че една червена роза е напълно достатъчно. Ако сте решили да давате 40 лв. за цветя, по-добре вземете само 1 цвете за 5 лв., а другите 35 ги инвестирайте в нещо по-стойностно – подарък обеци например. И имайте предвид, че не всички жени обичат шоколад, нито всяка от нас би се зарадвала на кутия с бонбони. Просто имаме своите здравословни моменти, в които ни се иска нещо без захари и без мазнини.

Лично аз предлагам да заложите на някакво преживяване вместо материални вещи. В днешно време е невероятно лесно да купите ваучер за спа уикенд например. Една жена би се зарадвала и на предплатен масаж на цялото тяло. Има и организирани екскурзии, които са в рамките на 1-2-3 дни и са напълно достъпни като цена. Бихте могли да вземете и ваучер за конна езда, уроци по гмуркане, по ски, за парапланер, летене с балон или каране на бъги в планината. Все трябва да знаете какво харесва вашата половинка.

Но най-ценното, което можете да подарите на един човек, е любов и внимание. Нежна целувка за лека нощ, дълга разходка, хванати ръка за ръка по залез слънце, събуждане сутрин с аромат на кафе и препечени филийки. Това е, на което всяка от нас се надява. И не го желаем само през един ден от годината, а през всичките 365 или 366. Ако го получаваме, 14-ти февруари ще ни изглежда като всеки друг ден от календара. Няма да имаме кой знае какви очаквания, нито ще тръпнем в нетърпение, задавайки си въпроса “Какво ли ми е купил?”

Leave a Reply