Новинки от Мила

Постижението на седмицата

1 809 грама!!!! Не, че се хваля, но това постижението ми за седмица. Явно можело, а, а? Някой сега да посмее да ми каже, че свалянето на килограми е трудна работа.

Но, всъщност – да. Трудна е, ако нямате воля. Аз за малко да се откажа, но ето, че  постигнах много повече, от колкото се надявах. Остана ми едно килце, но то не се отрази на роклята, която носих вчера. О, а сватбата? Сватбата беше страхотна и слава Богу съумях да се отдам повече на танците, отколкото на трапезата. ( Като ми дойде музата ще пиша и за нея!)

diet-plans-for-womenТа, ето я моята рецепта за отслабване: Само плодове, зеленчуци, сирене, по няколко бадем на ден, сокове, чай и кафе. Може и мюсли.  Ходене пеш до работа, връщане пак пеша и в късните следобедни часове каране на колело и коремни преси. Закуската ми – с мюсли и плодове. На работа си взимах ябълка и череши за към 11 часа. През останалото време, щом почувствам глад го убивах с вода, студен чай или сок. На обед шопска или друга салата – важното обаче е да няма хляб. Следобед няколко бадема и още една ябълка (може и друг плод, просто аз обичам ябълки). Вечерята пак салата, но гледам да е различна от предната. Два дни в седмицата комбинирах салата с таратор. Всъщност се чувствах доста сита. Движението ми помогна да изгоря излишните килограми. Ходенето пеша ободрява и при хубаво време смятам да го практикувам често. Карането на колело е разкошно – 30 минути следобед са абсолютно достатъчна. А коремните преси – не, не се изхвърляйте да правите 100. Две серии по 15 са достатъчни, но ги правете редовно.

Резултатите са гарантирани или както казват в “Господари на ефира” – ОБЕЩАНО! 😉

 

 

Leave a Reply