Новинки от Мила

Спешни мерки

diet_failАууу, началото на юни и кантара нещо ме лъже!!! Няма как само за две седмици да съм качила 3 килограма. ЦЕЛИ 3! Сега ще ми отнеме страшно много време да ги сваля.

Усетих аз, че нещо се случва с мене когато преди 2 дни не успях да си вляза в полата. После и кантара ме изненада и сега започвам да търся подходяща диета без много гладуване.

За съжаление наедряването е най-неприятният проблем при нас жените. Когато си дам сметка, че съм разширила границите си, започвам да пресмятам на ум какво толкова излишно съм хапнала. Може би е заради онази пастичка вчера следобед, когато пих кафе с Мими,  или пък заради мазната кашкавалка, която пък беше толкова вкусна, дявол да го вземе, или пък на партито на Тошо прекалих с алкохола?! Не, май май ще да заради колата, с която постоянно се наливам. Но на етикета пишеше, че е без захар! И тогава се обажда онова малко гласче в главата ми, което ми подсказва, че съм се поотпуснала и всичко на куп ми е причинило тази лека телесна повреда.

Но така е, когато не можеш да си сложиш окови на устните. Факт е, че коремът вече не иска, но устата е още гладна, когато апетитът е в излишък. А моят няма свършване. Не съм от жените, които се тъпчат, но определено съм от тези, на които всичко им се услажда и макар лишенията и най-малкото нещо се лепва точно на ханша като досаден етикет за изтекъл срок на годност на сексапила. Картинката става направо гротескна – стройни ръце и крака, добре оформени гърди и оп, една осмица точно под пъпа.

Казват, че за такива състояния майката му е Лунната диета. Но не разбирам какъв смисъл би имало отслабване без ядене. Нали така ще се забави метаболизма – предпазна реакция на тялото да пести запасите си, и ще има да чакам да смъкна поне едно кило. Аз ще си гладувам, а електронният ми кантар ще ми се надсмива.

Не знам какво ще измисля, но трябва да действам бързо, защото другата събота съм на сватба, а роклята е прилепнала! Спокойно, дишай дълбоко. Време е да взема спешни мерки.

Leave a Reply